POSYPKA KULECZKI CHRUPKI RYŻOWE MIX
W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, MLECZNEJ I DESEROWEJ
waga 50g +/- 1g
Ryżowe chrupki w mlecznej polewie to idealny sposób na dekoracje tortów, wyrobów cukierniczych, pierników, muffinek, deserów i lodów.
średnica kulek ok 5mm

skład: cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zaw .tłuszczu, laktoza, serwatka w proszku z mleka, mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny, sól, subst. glazurująca: szelak, skrobia, syrop glukozowy, aromat. Może zawierać gluten, soje oraz orzechy laskowe.
Posypka zapakowana w torebce z wygodnym zamykaniem strunowym (niewykorzystane perełki, można szczelnie zamknąć do ponownego użycia).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
